Vertaisliikunnanohjauksen peruskurssi 27.9.2022 - 30.9.2022

Saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta.

Antamalla henkilötietoni tähän lomakkeeseen, annan luvan henkilötietojeni keräämiseen ja tallentamiseen kurssin valintoja ja valinnoista tiedottamista varten. Annan samalla luvan majoittajan tarvitsemien tietojen luovuttamiseen eteenpäin. Majoittajalle toimitettavia tietoja ovat: nimi, puhelinnumero, mahdolliset ruokavaliot ja majoitushuoneen järjestämiseen liittyvät liikunta- ym. esteet sekä muut majoitukseen liittyvät toiveet.  Minulla on niin halutessani oikeus peruuttaa antamani suostumus sekä tarkistaa tiedot, jotka rekisterinpitäjällä (Eläkeliitto ry) on minusta.

Koulutuksessa otetaan kuvia. Saako kuvaasi käyttää Eläkeliiton julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa?


Jos minut valitaan kurssille, toivon majoitusta yhden hengen huoneessa ja olen valmis maksamaan 25 euron lisämaksun per majoitusvuorokausi (huom.1 hh saaminen riippuu varaustilanteesta)


Peruutusehdot

Mikäli kurssilainen ei saavu kurssille ilmoittamatta asiasta, häneltä peritään peruutusmaksua 20 euroa/kurssivuorokausi. Peruutusmaksua ei peritä, mikäli peruutuksen syynä on oma, omaisen tai läheisen sairastuminen tai muu vakava tilanne. Näissä tapauksissa pitää esittää lääkärintodistus tai muu vastaava todenne. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun suunnittelija on kuitannut saaneensa ilmoituksen. Peruutukset: outi.kokko-ropponen@elakeliitto.fi tai 040-7257 024.