Erosta eheäksi -kurssi, Tampere loka-marraskuu 30.10.2023 - 3.11.2023

Saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta.

KURSSILLE HAKEMINEN

Voit hakea kurssille, jos olet ennen kurssin alkua yli 50-vuotias ja erostasi on kulunut vähintään puoli vuotta ja pääsääntöisesti enintään kolme vuotta. Kurssihaku on avoin kaikille, eikä edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä. Kurssit ovat maksuttomia, mutta matkakulut maksetaan itse. Osallistujavalinnoissa noudatetaan Valtioneuvoston asetusta valtionavustuksista yleishyödyllisille yhteisöille ja säätiöille terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen, 14 § Tämän lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain sopeutumista tukevien kurssien valintaprosessissa ja järjestelyissä sekä arvioinnissa. Kurssin käyneille voidaan myöhemmin lähettää tietoa vertaistukiohjaajaksi haluavien kursseista, haastattelupyyntöjä ym. informaatiota. Rekisterinpitäjä: Eläkeliitto ry/ suunnittelija Lisätietoja: Suunnittelija p. 040 7257 340 tai sähköposti: katja.harinen@elakeliitto.fi

Erosta eheäksi -kurssi HAKEMUSLOMAKE 2023

Antamalla henkilötietoni tähän hakulomakkeeseen, annan luvan henkilötietojen keräämiseen ja tallentamiseen sopeutumisvalmennuskurssin valintoja, valinnoista tiedottamista ja valintatilanteessa majoittajan tarvitsemien tietojen (nimi, puhelinnumero, mahdolliset ruokavaliot ja majoitushuoneen järjestämiseen liittyvät liikunta- ym. esteet sekä muut majoitukseen liittyvät toiveet) luovuttamiseen eteenpäin.

Hakijalla on niin halutessaan oikeus peruuttaa antamansa suostumus sekä tarkistaa tiedot, jotka rekisterinpitäjällä (Eläkeliitto ry) on hänestä.

Kuukausi ja vuosi muodossa kk/vvvv

Tähän kysymykseen ei tarvitse vastata, jos erosta on alle kolme vuotta. 

Voit valita useampia vaihtoehtojaLÄHTÖTILANTEEN KARTOITUS

Valitse yksi seuraavien kysymysten vaihtoehdoista

Voit valita useamman vaihtoehdoistaTuella tarkoitetaan tässä esim. puhumista, kuuntelemista, välittämistä jne.


Merkitse aikaisempi/aikaisemmat vuodet, jolloin olet hakenut Eläkeliiton leskikurssille tähän leskeytymiseen liittyen
Lopuksi paina vielä Hae-painiketta, jotta hakemus tallentuu järjestelmään.